Retourneren

RETOURNEREN

Garantie:
Al onze producten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, zal naar een passende oplossing gezocht worden. PIABreda stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzending. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik.

Retourneren en ruilen:
Het is in pricipe niet mogelijk te ruilen en of te retourneren. Indien u per ongeluk een verkeerd product heeft gekozen, kunt u uitsluitend bij ons in de winkel terugkomen om te kijken of we er iets mee kunnen doen. Dit is geen garantie.

Beschadigingen en of afwijkingen:
Indien er beschadigingen aan het product zijn kunt u uiteraard bij ons in de winkel terugkomen met het product. Indien dit niet mogelijk is een foto naar ons sturen per e-mail. Hierna nemen wij contact met u op.

Annulering:
Het is alleen mogelijk een bestelling te annuleren indien u voor de mogelijkheid Vooraf Betalen heeft gekozen. Ideal en Credit Card betalingen worden vaak binnen een paar uur afgehandeld en verzonden.

Winkelwagen